Virale infecties

225 Miljoen Amerikanen negeren deze symptomen van virale infecties.

hypothyreoïdie, lupus en chronische vermoeidheid genezen worden met anti-virale voeding en dieet?

Toen mijn vriend en medische intuïtief, Anthony William, me gevraagd om een ​​goedkeuring voor zijn aanstaande boek te schrijven, heb ik geen moment getwijfeld. Laat ik zeggen vanaf het begin te gaan, echter, ongeacht het feit dat Anthony kan worden om zijn advies van een hogere macht, we zien niet altijd oog in oog op alles.

Hij adviseert meestal een veganistisch dieet voor iedereen; Ik doe niet. Hij is een groot voorstander van fruit; Ik ben bezorgd over de hoge fructose veel fruit, vooral appels deze dagen. Hij identificeert virus als de oorzaak van vele mysterieuze ziektes; Ik denk dat de oorzaak is waarschijnlijk multifactorieel. Nog steeds met al, veel van zijn inzichten zijn heel diep en hij was één van de eerste die mijn aandacht op de verstrekkende gevolgen van het virus-iets dat nooit was op mijn persoonlijke of professionele radar te brengen.

Toen ik sprak met Anthony, op basis van de aanbeveling van een zeer enthousiaste wederzijdse vriend, identificeerde hij het Epstein-Barr-virus als de trigger om wat vreemd, onopgeloste symptomen die ik had. Altijd de gezondheid detective, ik bevestigde zijn diagnose met een diepgaande virale panel, waarin niet alleen de aanwezigheid van geactiveerde Epstein-Barr bevestigd, maar een aantal andere virussen ook dat ik nooit zou hebben vermoed. Sinds die tijd heb ik een aantal strategieën, sommige waarvan hij stelt in dit fragment en enkele die ik ontdekt in mijn eigen onderzoek (zoals Osha en Teasel Root) gebruikt. Dus ik deel dit met u in het licht van al het bovenstaande.

Mijn hoop is dat de algemene boodschap in Medische Medium: geheimen achter Chronische en mysterieuze ziekte en hoe Eindelijk Heal zal je geloof te herstellen in uw vermogen om jezelf te helen zodra u afstemmen op uw eigen opmerkelijke lichaam.


Epstein-Barr virus, het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie

De Epstein-Barr virus(EBV) heeft een geheime epidemie gecreëerd. Van de ongeveer 320 miljoen mensen in de VS, meer dan 225 miljoen Amerikanen hebben een vorm van EBV.

Epstein-Barr is verantwoordelijk voor het mysterie ziekten van elke categorie: Voor sommige mensen, het creëert vermoeidheid en pijn die niet nader te gaan. Voor anderen, EBV symptomen prompt artsen om ineffectieve behandelingen, zoals hormonale substitutietherapie voorschrijven. En voor zo veel mensen rondlopen met EBV, het wordt een verkeerde diagnose gesteld.

Een van de redenen EBV bloeiende is: zo weinig begrepen over. Medische gemeenschappen zich bewust zijn van slechts één versie van EBV, maar er zijn eigenlijk meer dan 60 variëteiten. Epstein-Barr achter enkele van de slopende ziekten die artsen stomp. Zoals ik al zei in de inleiding, het is de mysterieuze ziekte van mysterie ziekten.

Artsen hebben geen idee hoe het virus werkt op lange termijn en hoe problematisch het kan zijn. De waarheid is, EBV is de bron van tal van gezondheidsproblemen die op dit moment worden beschouwd als mysterie ziekten, zoals fibromyalgie en chronische vermoeidheid syndroom. EBV is ook de oorzaak van een aantal belangrijke kwalen die medische gemeenschappen denken dat ze begrijpen, maar echt sommige diensten niet-met inbegrip van ziekte van de schildklier, duizeligheid en tinnitus.

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd wanneer het Epstein-Barr virus ontstond, hoe het wordt overgebracht, hoe het werkt om ongekende ravage in de strategische stappen niemand weet over te maken, en de stappen die (nog nooit eerder geopenbaard) dat het virus kan vernietigen en de gezondheid te herstellen.

Epstein-Barr Origin en Transmissions

Hoewel Epstein-Barr werd ontdekt door twee briljante artsen in 1964, was het eigenlijk begonnen voelbaar in de vroege jaren 1900-meer dan een halve eeuw eerder. eerste versies-die EBV’s nog steeds bij ons-zijn relatief langzaam om op te treden, en misschien niet eens opvallende symptomen te maken tot laat in het leven. Zelfs dan zijn ze slechts licht schadelijk. Veel mensen hebben deze niet-agressieve EBV stammen.

Helaas heeft EBV zich in de loop van de decennia, en elke generatie van het virus is een grotere uitdaging dan de vorige gegroeid.

Tot aan de publicatie van dit boek, die met EBV zouden in het algemeen worden geplakt met het voor de rest van hun leven. Artsen zelden EBV als de oorzaak van de talloze problemen die het veroorzaakt te herkennen; plus artsen hebben geen idee hoe het Epstein-Barr-virus, zelfs wanneer het wordt herkend aan te pakken.

Er zijn vele manieren om EBV te vangen. Bijvoorbeeld, je kunt het als een baby als je moeder heeft het virus. U kunt ook het door besmet bloed. Ziekenhuizen niet scherm voor het virus, dus elke bloedtransfusie plaatst je in gevaar. Je kunt zelfs het krijgen van uit eten! Dat komt omdat koks staan ​​onder enorme druk om gerechten bereid snel te krijgen. Ze vaak uiteindelijk het snijden van een vinger of hand, slapping op een Band-Aid, en blijven werken. Hun bloed kan krijgen in het eten … en als ze toevallig EBV tijdens een besmettelijke fase, kan dat genoeg om u te infecteren.

Transmissie kan ook gebeuren via andere lichaamsvloeistoffen, zoals die uitgewisseld tijdens de seks. Onder bepaalde omstandigheden kan zelfs een kus genoeg om EBV zenden zijn.

Iemand met het virus is niet besmettelijk de hele tijd, dat wel. Het is het meest waarschijnlijk te verspreiden tijdens deDe tweede fase. Dat brengt iets anders dat tot nu toe is niet bekend gemaakt: EBV gaat door vier fasen.

Epstein-Barr Stage One

Als u EBV te vangen, gaat het door een eerste rustperiode van zweven rond in je bloedbaan doet weinig meer dan langzaam zich repliceren naar zijn buildnummers-en wachtend op een kans om een ​​meer directe infectie te lanceren.

Bijvoorbeeld, als je fysiek jezelf uitputten voor weken en geef jezelf geen kans om volledig te herstellen, of laat je lichaam te worden beroofd van essentiële voedingsstoffen zoals zink of vitamine B12, of ondergaan een traumatische emotionele ervaring, zoals een breuk of het overlijden van een geliefde, het virus zal uw stress-gerelateerde hormonen op te sporen en te kiezen die het tijd om te profiteren.

EBV zal ook fungeren vaak als je een belangrijke hormonale verandering, bijvoorbeeld bent ondergaan, tijdens de puberteit, zwangerschap of menopauze. Een veelvoorkomend scenario is wanneer een vrouw gaat door de bevalling. Daarna kunnen ze verschillende symptomen, waaronder vermoeidheid, pijn en depressie voelen. In dit geval EBV is niet benutten van uw zwakheid, maar het feit dat hormonen zijn een krachtige bron van voedsel voor het-hun overvloed fungeert als een trigger. De hormonen overstromingen door je lichaam effectief doet voor het virus wat spinazie doet voor Popeye.

EBV is onmenselijk patiënt. Deze eerste fase periode van zichzelf versterkende en wachten op een ideale gelegenheid kan weken, maanden of zelfs tien jaar of langer duren, afhankelijk van een aantal factoren.

Het virus is bijzonder kwetsbaar tijdens de eerste fase. Echter, het is ook niet op te sporen door middel van tests en veroorzaakt geen symptomen, dus zou je normaal gesproken niet weten om het te bestrijden, omdat je niet op de hoogte dat het er was zou zijn.

Epstein-Barr Stage Two

Aan het einde van de eerste fase, het Epstein-Barr virus is klaar om de strijd met je lichaam doen. Dat is wanneer EBV eerst zijn aanwezigheid bekend … maakt door te draaien in de ziekte van Pfeiffer. Dit is de beruchte mono dat we allemaal opgroeien horen over als de “kissing disease”. Het is wat duizenden studenten contract per jaar wanneer ze worden uitgevoerd zich neer met de hele nacht feesten en studeren.

Medische gemeenschappen zijn zich niet bewust dat elk geval van de ziekte van Pfeiffer is slechts tweede fase van de EBV.

Dit is de periode waarin het virus is zeer besmettelijk. Het is daarom aan te raden om te voorkomen dat je wordt blootgesteld aan bloed, speeksel of andere lichaamsvloeistoffen van iemand die mono heeft … of teneinde te voorkomen dat iedereen op uw vloeistoffen als u mono.

Tijdens deze tweede fase, het immuunsysteem van uw lichaam gaat naar oorlog met het virus. Het stuurt identifier cellen om “tag” virus cellen, dwz zet een hormoon op hen dat ze markeert als indringers. Vervolgens stuurt soldaat cellen te sporen en te doden de gelabeld virus cellen. Dit is de kracht van uw immuunsysteem die naar uw verdediging.

Hoe ernstig deze strijd woedt zal variëren van persoon tot persoon, want iedereen is anders, en het zal ook afhangen van wat EBV stam of variëteit van een persoon heeft. U kunt mono hebben voor slechts een week of twee met een milde krassend keel en vermoeidheid, in dat geval bent u waarschijnlijk niet te beseffen wat er werkelijk gebeurt, dus je zal zeer waarschijnlijk niet een bezoek aan een arts voor een bloedonderzoek.

Aan de andere kant, kunt u hard geraakt met vermoeidheid, keelpijn, koorts, hoofdpijn, huiduitslag, en nog veel meer dat hangen voor enkele maanden. Als dit gebeurt, is de kans groot dat je gaan zien een arts die uw bloed zal testen, en het Epstein-Barr-virus zal verschijnen als een vorm van mono … de meeste van de tijd.

Het is tijdens deze fase dat EBV streeft naar een lange termijn naar huis door het maken van een run voor één of meer van uw belangrijkste organen-typisch uw lever en / of milt. EBV houdt zich in deze organen, omdat kwik, dioxines en andere giftige stoffen zijn waarschijnlijk daar ophopen. Het virus gedijt op deze gifstoffen.

Een ander geheim over EBV is dat het een beste vriend, een bacterie genaamd Streptococcus. In dergelijke gevallen is je lichaam is het omgaan met niet alleen een virus, maar ook bacteriën die het immuunsysteem verder te verwarren en te produceren hun eigen scala aan symptomen. Dit is Epstein-Barr nummer één cofactor.

Tijdens de EBV de tweede fase, kunnen Streptococcus reizen tot keelontsteking te maken en / of teisteren de sinussen, neus of mond. Het kan ook naar beneden te gaan om infecties in de urinewegen, vagina, de nieren of de blaas te creëren. . . waardoor uiteindelijk cystitis.

Epstein-Barr de derde fase

Zodra het virus nestelt zich in uw lever, milt en / of andere organen, dan nesten daar.

Vanaf dit punt, wanneer een arts tests voor Epstein-Barr, zal hij of zij antilichamen vinden en deze op een vroegere infectie aan te tonen, toen EBV was in zijn mono-fase. De arts zal niet de EBV momenteel actief in de bloedbaan. De verwarring is hier een van de grootste blunders in de medische geschiedenis-dit is hoe dit virus heeft glipte door de scheuren. Tenzij je al de in dit boek beschreven aan de EBV doden maatregelen hebben gevolgd, het virus is in feite nog in leven en het veroorzaken van nieuwe symptomen … en het is ontgaan de tests. Dat komt omdat het leeft in de lever, milt of andere organen, en de test om dit te detecteren is nog niet uitgevonden.

Met het virus ondergedoken en onzichtbaar op je organen, je lichaam gaat ervan uit dat het de oorlog gewonnen en de indringer is vernietigd. Je immuunsysteem keert terug naar de normale toestand, je klierkoorts eindigt, en uw arts vertelt u dat u gezond bent.

Helaas is het Epstein-Barr virus nauwelijks begonnen zijn reis door je lichaam.

Als u hebben een typische variatie, kon EBV sluimeren in uw organen jarenlang-eventueel voor decennia zonder dat je het te weten. Als u een bijzonder agressieve ras, hoewel, EBV kan ernstige problemen veroorzaken, zelfs terwijl het nestelen.

Bijvoorbeeld, kan het virus diep ingraven in uw lever en milt, waardoor deze organen te worden ontstoken en uitgebreid worden. En nogmaals, in gedachten houden dat uw arts niet weet om de punten tussen verleden EBV en zijn huidige activiteit in de organen aan te sluiten.

Het virus creëert ook drie soorten gif:

 • EBV scheidt giftige afvalstoffen, of virale bijproduct. Dit wordt steeds belangrijker als het virus groeit meer cellen, en de groeiende leger houdt het eten en het uitscheiden van giftig bijproduct. Dit afvalmateriaal wordt vaak gezien als spirocheten, die valse positieven op tests zoals Lyme titers (screening tests voor de ziekte van Lyme) kan veroorzaken en leiden tot een verkeerde diagnose van Lyme.
 • Wanneer een cel van het virus sterft, die vaak gebeurt, als de cellen hebben een zes weken durende levenscyclus-het lijk dat is achtergelaten zelf giftig en dus verder gifstoffen je lichaam. Zoals met virale bijproduct, dit probleem wordt ernstiger als EBV leger groeit, het creëren van vermoeidheid.
 • De gifstoffen EBV creëert door middel van deze twee processen hebben de mogelijkheid om een ​​neurotoxine-ie, een gif dat zenuwfunctie verstoort en verwart je immuunsysteem te genereren. Het zal deze bijzondere toxine op strategische periodes scheiden tijdens de derde fase, en continutijdens Stage Four, om uw immuunsysteem te voorkomen zeroing in op het virus en het aanvallen.

De problemen die kunnen voortvloeien uit een agressieve scala aan EBV nestelen in uw organen zijn onder meer:

 • Je lever het uitvoeren van zo traag dat het een slechte baan van het verwijderen van toxinen uit uw systeem doet.
 • Hepatitis C. (EBV is eigenlijk de primaire oorzaak van hepatitis C.)
 • trage prestaties van uw lever leidt tot de verlaging van zoutzuur van uw maag en uw darmkanaal begint te worden giftig. Dit kan weer resulteren in een aantal eten niet volledig verteerd en in plaats daarvan rottende in je darmkanaal, wat resulteert in een opgeblazen gevoel en / of constipatie.
 • De ontwikkeling van uw gevoeligheden voor voedsel dat je problemen voordat nooit veroorzaakt. Dit gebeurt wanneer de virus verbruikt een voedsel het wil, zoals kaas, en transformeert het in iets wat je lichaam niet herkent.
 • Het virus afwacht zijn tijd totdat het detecteert stress-gerelateerde hormonen te geven dat u bent in een bijzonder kwetsbare situatie-zeggen, als gevolg van het verbranden van de kaars aan beide uiteinden, blijvende een ernstige emotionele klap, of het lijden van een fysieke schok zoals het in een auto-ongeluk-of wanneer hij registreert dat je hormonale omwenteling ondergaan, zoals tijdens de zwangerschap of menopauze.

 

Wanneer het virus is bijna klaar om te springen, begint het uitscheiden van de neurotoxine. Dit draagt ​​bij aan de belasting op uw systeem reeds gemaakt door EBV bijproduct en virussen lijken. Alle dit gif in uw systeem eindelijk activeert het immuunsysteem-en ook verwart het grondig, want het heeft geen idee waar de giftige stoffen vandaan komen.

Lupus

De reactie van het immuunsysteem Ik heb zojuist beschreven leidt tot de mysterieuze symptomen die artsen kunnen diagnosticeren als lupus. Medical gemeenschappen hebben geen begrip dat lupus is gewoon het lichaam reageren op bijproducten en neurotoxinen Epstein-Barr. Het lichaam een ​​allergische reactie op deze neurotoxinen, die dan verheft het ontstekingstellers dat artsen zoeken te identificeren en te diagnosticeren lupus. In waarheid, lupus is gewoon een virale infectie van Epstein-Barr.

Hypothyreoïdie en andere Schildklieraandoeningen

Terwijl uw immuunsysteem is in wanorde, EBV maakt gebruik van de chaos door het verlaten van de organen het is nestelen in en het maken van een run voor een ander belangrijk orgaan of klier-waarin het deze keer is uw schildklier!

Medische gemeenschappen zijn nog niet van bewust dat EBV is de werkelijke oorzaak van de meeste schildklier aandoeningen en ziekten, vooral Hashimoto’s, maar ook de Graves’, schildklierkanker en andere schildklier kwalen. (Schildklier ziekte wordt soms ook veroorzaakt door straling, maar in meer dan 95 procent van de gevallen is de dader is Epstein-Barr.) Medisch onderzoek heeft de ware oorzaken van de schildklier aandoeningen nog niet ontdekt, en het is nog steeds tientallen jaren weg van de ontdekking dat EBV is de virus dat hen veroorzaakt. Als een arts geeft u een Hashimoto diagnose, het werkelijk betekent dat hij of zij niet weet wat er mis is. De conclusie is dat het lichaam aanvalt schildklier-teneinde die voortkomt uit verkeerde informatie. In werkelijkheid, het is de EBV-niet je lichaam aanvalt de schildklier.

Eenmaal in uw schildklier, begint EBV boren in de weefsels. Het virus cellen letterlijk draaien en draaien, zoals boren diep ingraven in de schildklier, het doden van de schildklier cellen en littekens het orgel als ze gaan, het creëren van verborgen hypothyreoïdie in miljoenen vrouwen, van milde gevallen tot de meer extreme. Je immuunsysteem merkt dit en probeert te grijpen, waardoor ontstekingen; maar tussen EBV’s neurotoxine, virale bijproduct, en giftige lijken verwarrend dingen, en met EBV verbergen in uw schildklier, kan je immuunsysteem niet taggen het virus voor de volledige vernietiging.

Hoewel het bovenstaande zenuwslopend ook mag klinken, laat het niet je rammelen; uw schildklier heeft de mogelijkheid om te verjongen en te genezen zelf wanneer het is gegeven wat het nodig heeft. En onderschat nooit de kracht van je immuunsysteem, dat tegen het einde van dit hoofdstuk zal worden geactiveerd door gewoon je het leren van de waarheid.

Als een fallback optie, je immuunsysteem probeert uit de muur van het virus met calcium, het creëren van knobbeltjes in de schildklier. Echter, dit doet geen pijn EBV. Ten eerste, de meeste van zijn cellen ontduiken deze aanval en blijven gratis. Ten tweede, een virus cel die uw immuunsysteem succes muren af ​​typisch in leven blijft en draait zijn calcium gevangenis in een comfortabel huis, waar het zich voedt met uw schildklier, leeg te zijn van energie. Het virus cel zou haar gevangenis zelfs uiteindelijk om te zetten in een levende groei, een zogenaamde cyste, die nog meer onder druk creëert op uw schildklier.

Ondertussen kunnen deze aanvallen tegen EBV je pijn doen als je niet genoeg eet calciumrijke voedingsmiddelen. Dat komt omdat als je het immuunsysteem van het calcium niet kunnen krijgen om uit de muur het virus uit je bloed, zal het uit te pakken wat het nodig heeft uit je botten … wat kan leiden tot osteoporose.

Tegelijkertijd kunnen de honderden virus cellen die niet gevangen zitten in knobbeltjes uw schildklier te verzwakken, waardoor het minder effectief in het produceren van de hormonen die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Dit gebrek aan adequate schildklierhormonen, in combinatie met giftige stoffen EBV’s, kan op zijn beurt leiden tot gewichtstoename, vermoeidheid, mentale fogginess, verminderd geheugen, depressie, haaruitval, slapeloosheid, broze nagels, spierzwakte en / of tientallen andere symptomen.

Sommige bijzonder zeldzame, agressieve rassen van EBV gaan nog verder. Ze creëren kanker in de schildklier. De snelheid van schildklierkanker in de VS is snel stijgende. Medische gemeenschappen weten niet dat de oorzaak is een toename van de zeldzame, agressieve vormen van EBV.

Het Epstein-Barr virus valt uw schildklier voor een strategische reden waarom het op zoek te verwarren en te plaatsen stress op je endocriene systeem. De druk op je bijnieren produceert meer adrenaline, dat is een favoriete voedsel van EBV dat het sterker en beter in staat om te gaan na zijn uiteindelijke doel maakt: je zenuwstelsel.

Epstein-Barr Stage Four

Het uiteindelijke doel van het Epstein-Barr virus is om uw schildklier te verlaten en wakkeren uw centrale zenuwstelsel.

Je immuunsysteem normaal gesproken zou dit niet laten gebeuren. Maar als EBV met succes heeft gedragen je naar beneden in de derde fase van het invoeren van uw schildklier, en als op de top van dat je plotseling krijgen pan gehakt met een aantal fysieke of ernstige emotionele schade, zal het virus te profiteren van je kwetsbaarheid en beginnen aan een veelheid van vreemde veroorzaken symptomen die variëren van hartkloppingen gegeneraliseerde pijn te zenuwpijn.

Een veelvoorkomend scenario is betrokkenheid bij een ongeval, het krijgen van een operatie, of leed een andere fysieke schade, en dan voelt zich slecht voor veel langer dan kan worden verwacht van de schade alleen. Een typische reactie is om “voelen als een vrachtwagen raakte me.”

Bloedonderzoek, röntgenfoto’s en MRI’s zal niets mis onthullen, zodat artsen zich niet bewust van het virus het aanwakkeren van de zenuwen zal zijn. Stage Vier Epstein-Barr is dan ook een belangrijke bron van mysterie ziekten-datis, problemen die ervoor zorgen dat artsen enorme verwarring.

Wat er eigenlijk gebeurt is dat je gewond zenuwen leiden tot een “alarm” hormoon om je lichaam mee te delen dat de zenuwen worden blootgesteld en reparatie nodig. In Fase Vier, EBV detecteert dat hormoon en rent over te haken op deze beschadigde zenuwen.

Een zenuw te vergelijken met een garen met weinig wortelharen opknoping eraf. Wanneer de zenuw wordt gewonden, de wortelharen knallen de zijkanten van de zenuwschede. EBV gaat op zoek naar deze openingen en pakt op hen. Als het lukt, kan het het gebied ontstoken te houden voor jaren. Als gevolg hiervan kunt u een relatief kleine verwonding die opgelaaid blijft en zorgt ervoor dat je voortdurend pijn.

De problemen die het gevolg zijn van deze virale ontsteking kan omvatten spierpijn, gewrichtspijn, pijnlijke gevoelige punten, pijn in de rug, tintelingen en / of gevoelloosheid in de handen en voeten, migraine, aanhoudende vermoeidheid, duizeligheid, slapeloosheid, onrustige slaap, en nachtelijk zweten. Patiënten met deze kwesties worden soms gediagnosticeerd als fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, of reumatoïde artritis, die allemaal zijn verzamelingen van symptomen die medische gemeenschappen toegeven dat ze niet begrijpen en waarvoor zij geen remedie. In dergelijke gevallen kan de patiënt worden gegeven ongepast behandelingen die niet beginnen met het echte adres schuldige-, omdat deze mysterieuze ziektes zijn echt Stage Four Epstein-Barr.

Een van de grootste misstappen van alle tijden is het verwarren van vrouwen Epstein-Barr symptomen voor de perimenopauze en menopauze. Symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, hartkloppingen, duizeligheid, depressie, haaruitval, en angst werden en worden vaak verkeerd geïnterpreteerd als hormonale verandering-dat is wat begonnen met de rampzalige HRT beweging. (Voor meer informatie, zie hoofdstuk 15, “het premenstrueel syndroom en de menopauze.”)

Laten we eens een kijkje op de chronische ziekten die verbaasd artsen al tientallen jaren te hebben en zijn het resultaat van Stage Four Epstein-Barr.

Chronisch vermoeidheidssyndroom

Er is een lange geschiedenis van de vrouwen geconfronteerd met ontkenning dat er een lichamelijke oorzaak van hun lijden. Zoals die met fibromyalgie (zie hieronder), mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) -ook bekend onder namen zoals myalgische encefalomyelitis / chronisch vermoeidheidssyndroom (ME / CVS), chronische vermoeidheid immuun dysfunctie syndroom (CFIDS), en systemische inspanning intolerantie ziekte (SEID) -vaak horen dat ze leugenaars zijn, lui, waanvoorstellingen, en / of gek. Het is een ziekte die vrouwen in onevenredig grote aantallen beïnvloedt.

En chronisch vermoeidheidssyndroom zit in de lift.

Het wordt vaak voor dat jonge vrouwen op de universiteit terug naar huis mid-semester met de aandoening, niet in staat om iets anders liggen in bed te doen. Aanbestedende CVS als een vrouw in uw late tienerjaren of vroege jaren ’20 kan bijzonder verwoestende zijn als je kijken naar vrienden gaan met relaties en werk, ondertussen het gevoel vast te zitten en niet in staat om te voldoen aan uw potentieel.

Vrouwen die CVS krijgen in hun jaren ’30, ’40 of ’50 hebben hun eigen obstakels: terwijl je oud genoeg bent op dit moment aan een gevestigde leven en ondersteunend netwerk, heb je ook bestaande verantwoordelijkheden hebben. Je bent waarschijnlijk proberen om alles voor iedereen te zijn, het verzorgen van meer dan je aankan, en dus je voelt de druk normaal om op te treden wanneer CFS raakt.

Compounding de isolatie voor beide leeftijdsgroepen zijn de gevoelens van schuld, angst en schaamte dat hun misdiagnoses begeleiden. Ik ben er zeker van dat als je CVS hebt, heb je in de diepten van lichamelijk lijden geweest en had iemand zeggen: “Maar je ziet perfect gezond.” Het is zo ontmoedigend onwel te voelen en te horen van de praktijk, vrienden of familie die er is niets mis met je.

Chronische vermoeidheid syndroom is reëel. Het is het Epstein-Barr-virus.

Zoals we hebben gezien, die met CVS een verhoogde virale belasting met EBV, die systematisch treft het lichaam door een neurotoxine dat het centrale zenuwstelsel ontvlamt. Dit kan uiteindelijk een verzwakking van de bijnieren en het spijsverteringssysteem, en het creëren van het gevoel dat je een bijna lege batterij.

fibromyalgie

We hebben meer dan zes decennia van medische ontkenning had dat fibromyalgie is een legitieme probleem. Nu zijn medische gemeenschappen eindelijk te accepteren als een feitelijke toestand.

De beste verklaring artsen worden gegeven door de oprichting, is echter dat fibromyalgie is overactieve zenuwen. Wat dit echt vertaalt is … niemand heeft een idee. Het is niet de schuld van de artsen. Er is geen magische boek die ze ontvangen, die hen vertelt wat hun fibromyalgie patiënten of wat zal helpen is echt veroorzaakt hun pijn.

Het medisch systeem is nog steeds jaar na het ontdekken van de ziekte van ware wortel, want het is virale en het vindt plaats op een zenuw niveau dat de medische hulpmiddelen kan op dit moment niet detecteren.

Mensen die lijden aan fibromyalgie zijn onder een zeer reële en invaliderende aanval. Het is het Epstein-Barr virus dat veroorzaakt deze aandoening, inflaming zowel het centrale zenuwstelsel en zenuwen in het lichaam, dat een continue pijn, gevoeligheid voor aanraking, ernstige vermoeidheid, en tal van andere problemen leidt.

tinnitus

Tinnitus of oorsuizen wordt meestal veroorzaakt door EBV krijgen in het binnenoor zenuw kanaal, genaamd het labyrint. Het luiden is het resultaat van het virus aanwakkeren en trillen van het labyrint en de nervus vestibulocochlearis.

Vertigo en de ziekte van Menière

Vertigo en de ziekte van Menière worden vaak toegeschreven door artsen aan calcium kristallen, of stenen, en werd verstoord in het binnenoor. Echter, de meeste chronische gevallen eigenlijk veroorzaakt door neurotoxine EBV aanwakkeren van de nervus vagus.

andere symptomen

Angst, duizeligheid, benauwdheid, borstpijn, slokdarm spasmen en astma kunnen ook worden veroorzaakt door EBV aanwakkeren van de nervus vagus.

Slapeloosheid, en tintelingen en gevoelloosheid in handen en voeten, kan worden veroorzaakt door diafragma zenuwen steeds voortdurend ontstoken door EBV.

En hartkloppingen kan het gevolg zijn van ophoping van EBV giftige virus lijken en bijproduct bij mitralisklep van het hart.

Als u EBV, of vermoedt u dat doet, kunt u het virus in Fase Vier voorbij frustrerend vinden. Zich troosten. Als u de juiste stappen-die medische gemeenschappen nog over het niet weten, maar die vallen aan het einde van dit hoofdstuk-u kunt herstellen, weer op te bouwen uw immuunsysteem, terugkeren naar een normale toestand weer, en weer controle over je leven te nemen .

Soorten Epstein-Barr

Zoals ik al eerder heb opgemerkt, zijn er meer dan 60 variëteiten van het Epstein-Barr-virus. Dat aantal is zo groot omdat EBV bestaat al ruim 100 jaar. Het had generaties van mensen om door te bewegen, muteren en omhoog brengen van de verschillende hybriden en stammen in die tijd. De stammen kunnen worden ingedeeld in zes groepen ernst toenemen met ongeveer tien soorten per groep.

EBV Groep 1is de oudste en mildste. Deze versies van het virus vinden doorgaans jaren, zelfs decennia, om de overgang van de ene fase naar de andere. Hun effecten kunnen onopgemerkt blijven totdat je in je jaren ’70 of ’80, en vervolgens resulteren in iets meer dan pijn in de rug. Ze zouden zelfs blijven in uw organen en nooit bereiken de derde fase of Stage Four.

EBV Groep 2bewegingen van trap tot iets sneller dan Groep 1 fase; zou u kunnen opmerken symptomen in uw jaren ’50 of ’60. Deze varianten kunnen gedeeltelijk hangen in de schildklier en slechts een deel van hun viruscellen sturen zenuwen ontsteken, waardoor relatief milde zenuwontsteking. De enige verscheidenheid van EBV dat de medische gemeenschappen zijn zich bewust van is in deze groep.

EBV Groep 3zal de overgang tussen fasen sneller dan Groep 2, dus de symptomen merkbaar rond de leeftijd van 40. Ook zou kunnen zijn, deze virussen geheel compleet Stage Four, dat wil zeggen dat ze volledig laat de schildklier te haken op de zenuwen. Virussen van deze groep een grote kwalen, zoals gewrichtspijn, vermoeidheid, hartkloppingen, tinnitus en duizeligheid veroorzaken.

EBV Groep 4 zal merkbaar problemen zodra leeftijd creëren 30. Zijn agressieve acties op de zenuwen kan leiden tot symptomen die gepaard gaan met fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, hersenen mist, verwarring, angst, humeurigheid, en alles wordt veroorzaakt door groepen 1 tot en met 3. Deze groep kan ook creëren symptomen van posttraumatische stress-stoornis, zelfs als een persoon nooit een trauma voorbij krijgen ontstoken door het virus ondergaan.

EBV groep 5zal merkbaar kwesties zodra leeftijd 20. creëren Dit is een bijzonder vervelende vorm van het virus, omdat het valt op het moment dat een jongere wordt waarin om een ​​onafhankelijk leven te beginnen. Het kan alle problemen van groep 4 te creëren, en het voedt zich met negatieve emoties zoals angst en zorgen. Artsen die niets fout kunnen vinden, en zien deze patiënten zo jong en gezond, vaak verklaren “het is allemaal in je hoofd” en stuur ze naar psychologen om hen te overtuigen van wat er werkelijk gebeurt in hun lichaam is niet echt. Tenzij, dat wil zeggen een patiënt gebeurt op een arts die is er over de ziekte trend Lyme, in welk geval de patiënt waarschijnlijk weg zal lopen met een Lyme verkeerde diagnose.

De ergste soort is echter EBV Groep 6, Die moeilijk kan toeslaan, zelfs bij jonge kinderen. In aanvulling op alles Groep 5 is, Groep 6 kunnen de symptomen te creëren zo ernstig dat ze verkeerd gediagnosticeerd als leukemie, virale meningitis, lupus, en nog veel meer. Plus onderdrukt het immuunsysteem, wat kan leiden tot een breed scala aan symptomen zoals huiduitslag, zwakte in de benen, ernstigezenuwpijn.

Genezing van het Epstein-Barr-virus

Want het is heel makkelijk te vangen en moeilijk op te sporen, en kan een aantal mysterieuze symptomen veroorzaken, zou u begrijpelijk vinden het Epstein-Barr virus overweldigend en de effecten ervan een minder optreden.

Het goede nieuws is dat als je goed en geduldig volg de stappen in deze sectie en in deel IV van het boek, u kan genezen. U kunt uw immuunsysteem te herstellen, bevrijd jezelf van EBV, verjongen je lichaam, krijgen volledige controle over uw gezondheid, en ga verder met je leven.

Hoe lang het proces duurt varieert voor elk individu en is afhankelijk van talloze factoren. Sommige mensen veroveren het virus in slechts drie maanden. Echter, een meer representatieve periode is een volledig jaar. En er zijn een aantal mensen die het nodig hebben 18 maanden of meer om EBV te vernietigen.

Genezing Foods

Bepaalde groenten en fruit kan helpen uw lichaam zichzelf te ontdoen van EBV en genezen van de gevolgen ervan. De volgende zijn de besten te nemen in uw dieet (vermeld in ruwe volgorde van belangrijkheid). Probeer om te eten ten minste drie van deze voedingsmiddelen per dag hoe meer hoe beter draaiende uw verbruik, zodat in een bepaalde week of twee, al deze voedingsmiddelen krijgt u in uw systeem.

 • Wilde bosbessen: bijdragen tot het herstel van het centrale zenuwstelsel en spoel EBV neurotoxische stoffen uit de lever.
 • Selderij: versterkt zoutzuur in de darm en levert minerale zouten aan het centrale zenuwstelsel.
 • Spruiten: hoog in zink en selenium om het immuunsysteem tegen EBV versterken.
 • Asperges: reinigt de lever en de milt; versterkt de alvleesklier.
 • Spinazie: creëert een alkalisch milieu in het lichaam en geeft hoog absorbeerbare microvoedingsstoffen aan het zenuwstelsel.
 • Koriander: worden zware metalen zoals kwik en lood, die de voorkeur levensmiddelen of EBV.
 • Peterselie: verwijdert hoog gehalte aan koper en aluminium, die EBV voeden.
 • Kokosnootolie: Antivirale en werkt als een anti-inflammatoir.
 • Knoflook: antivirale en antibacteriële die verdedigt tegen EBV.
 • Gember: helpt met voedingsstoffen assimilatie en verlicht spasmen geassocieerd met EBV.
 • Frambozen: rijk aan antioxidanten om vrije radicalen uit de organen en bloedbaan te verwijderen.
 • Sla: stimuleert de peristaltische actie in het darmkanaal en helpt reinigen EBV uit de lever.
 • Papaja’s: herstel van het centrale zenuwstelsel; versterken en bouwen zoutzuur in de darm.
 • Abrikozen: immuunsysteem rebuilders dat ook het bloed versterken.
 • Granaatappels: help detox en reinigen het bloed, maar ook het lymfestelsel.
 • Grapefruit: rijke bron van bioflavonoïden en calcium het immuunsysteem en spoel toxines ondersteuning uit het lichaam.
 • Kale: hoog in specifieke alkaloïden die beschermen tegen virussen zoals EBV.
 • Zoete aardappelen: helpen reinigen en ontgiften van de lever van EBV bijproducten en toxines.
 • Komkommers: het versterken van de bijnieren en de nieren en spoel neurotoxinen uit de bloedbaan.
 • Venkel: bevat krachtige antivirale verbindingen om te vechten tegen EBV.

Geneeskrachtige kruiden en supplementen

De volgende kruiden en supplementen (in ruwe volgorde van belangrijkheid) kan verder versterken van uw immuunsysteem en helpen je lichaam bij de genezing van gevolgen van het virus:

 • Cat’s claw: kruid dat EBV en cofactoren zoals strep A en B streptokokken vermindert
 • Silver hydrosol: verlaagt EBV viral load.
 • Zink: Versterkt het immuunsysteem en beschermt de schildklier van EBV ontsteking.
 • Vitamine b12 (Als methylcobalamine en / of adenosylcobalamine): versterkt het centrale zenuwstelsel.
 • Zoethout: verlaagt EBV productie en versterkt de bijnieren en de nieren.
 • Citroenmelisse: antivirale en antibacteriële. Doodt EBV cellen en versterkt het immuunsysteem.
 • 5-MTHF (5methyltetrahydrofolaat): helpt versterken van het endocriene systeem en het centrale zenuwstelsel.
 • Selenium: versterkt en beschermt het centrale zenuwstelsel.
 • Red mariene algen: krachtige antivirale dat zware metalen zoals kwik verwijdert en vermindert de viral load.
 • L-lysine: verlaagt EBV en fungeert als een centraal zenuwstelsel ontstekingsremmende.
 • Spirulina (bij voorkeur Hawaii): herstel het centrale zenuwstelsel en elimineert zware metalen.
 • Ester-C: versterkt het immuunsysteem en spoelt EBV gifstoffen uit de lever.
 • Brandnetelblad: levert essentiële microvoedingsstoffen aan de hersenen, bloed, en het centrale zenuwstelsel.
 • Monolaurin: antiviraal; breekt EBV belasting en vermindert de co-factoren.
 • Vlier: antiviraal; versterkt het immuunsysteem.
 • Rode klaver: reinigt de lever, het lymfestelsel, en de milt van neurotoxins van EBV.
 • Steranijs: antivirale; helpt vernietigen EBV in de lever en de schildklier.
 • Curcumine: component van kurkuma, dat helpt bij het versterken van de endocriene systeem en het centrale zenuwstelsel.

Kennis is macht

De eerste stap van het genezingsproces is om de oorzaak van je lijden weten is Epstein-Barr-en te beseffen dat het niet jouw schuld.

Uw EBV-gerelateerde gezondheidsproblemen zijn niet het resultaat van alles wat je verkeerd hebt gedaan of een morele tekortkoming. Je hebt niet dit te laten gebeuren, en je bent op geen enkele manier te wijten. Je hebt dit niet manifesteren; je hebt dit niet aan te trekken. Je bent een levendige, prachtig mens en je hebt alle door God gegeven recht om te genezen. Je verdient het om te genezen.

Een groot deel van de effectiviteit EBV komt voort uit verbergen in de schaduw, zodat u noch het immuunsysteem van uw lichaam zijn aanwezigheid kan voelen. Dit maakt het niet alleen om de chaos te plegen ongecontroleerd, het leidt tot negatieve emoties zoals schuld, angst en hulpeloosheid.

Nu liggen de zaken anders voor u. Als je EBV, je hebt nu een mind-body begrip van wat de oorzaak van uw gezondheidsproblemen. Vanuit dit alleen, zal uw immuunsysteem te versterken en het virus zal uiteraard verzwakken. Dus als het gaat om de bestrijding EBV, in een zeer reële zin, kennis is macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *